Jump to content

Kody Gloval

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Some very unhelpful responses in all of this...it doesn't help frustrated people when you say "Hey, read it and try again"...just sayin'... One thing this guide has missed is an update to the 'Check your ports!' section. It appears that port 14999 is also required to be opened for the PixArk server. Try that, and if it doesn't work some people have said that it actually requires another 'random' port...they used netstat to identify which port was required by the PixArk.exe. Hope that helps :-)
  2. Hey all, Many are experiencing issues with Private Servers...can see the server in the list, connect...and then it hangs at the server loading screen. I have posted this in the Steam forums as follows: ---------------- Two things... 1. The section that talks about the downloading of the PixArk server via SteamCMD has the contents of the file showing: start "" steamcmd/steamcmd.exe +login username password +force_install_dir "C:\pixarkserver" +app_update 824360 validate +quit The 'username password' bit doesn't work for me (and many others), try replacing it with just 'anonymous'. 2. Sorry for the double post...however right now MANY people trying to get a dedicated server setup are experiencing hanging at the server loading screen. This is now in a separate thread here: https://steamcommunity.com/app/593600/discussions/0/1697168437879662035/ ------------ I have spent about 3 hours on the PixArk Discord server with a bunch of frustrated people trying to resolve this, and no joy. Any help appreciated!!! Thanks, Kody
  3. Hey, thanks so much for this and being a proactive member of the community :-) I posted this on Steam also, but for completeness: Two things... 1. The section that talks about the downloading of the PixArk server via SteamCMD has the contents of the file showing: start "" steamcmd/steamcmd.exe +login username password +force_install_dir "C:\pixarkserver" +app_update 824360 validate +quit The 'username password' bit doesn't work for me (and many others), try replacing it with just 'anonymous'. 2. Sorry for the double post...however right now MANY people trying to get a dedicated server setup are experiencing hanging at the server loading screen. This is now in a separate thread here: https://steamcommunity.com/app/593600/discussions/0/1697168437879662035/ Thanks again :-)
×
×
  • Create New...